Фотоепилация - салон ЕНИГМА

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Фотоепилация

Услуги
Зона
Цена
· Горна устна ·
ДамиПопитайте
· Бузи ·
ДамиПопитайте
· Бакенбарди ·
ДамиПопитайте
· Челюст ·
ДамиПопитайте
· Брадичка ·
ДамиПопитайте
· Шия ·
ДамиПопитайте
· Коремна линия ·
ДамиПопитайте
· Бикини линия ·
ДамиПопитайте
· Подмишници ·
ДамиПопитайте
ГосподаПопитайте
· Ръце до лакти ·
Дами100 лв.
Господа
120 лв.
· Цели ръце ·
Дами150 лв.
Господа
180 лв.
· Кръст ·
Дами60 лв.
Господа
100 лв.
· Седалище ·
Дами80 лв.
Господа
120 лв.
Зона
Цена
· Вежди ·
Господа20 лв.
· Нос ·
Господа20 лв.
· Уши ·
Господа20 лв.
· Врат·
Господа60 лв.
· Рамена ·
Господа100 лв.
· Гърди ·
Господа150 лв.
· Корем ·

Господа100 лв.
· Цял гръб ·

Господа280 лв.
· Интим ·
Дами100 лв.
Господа
150 лв.
· Подбедрици ·
Дами240 лв.
Господа
280 лв.
· Бедра ·
Дами280 лв.
Господа
350 лв.
· Цели крака ·
Дами500 лв.
Господа
600 лв.
· Зона по избор 10х10см ·
Дами40 лв.
Господа
40 лв.
        Премахване на нежелано окосмяване с уникалната SPL технология
      Най-съвременната машина L600 позволява бързо и трайно да се освободите от нежеланото окосмяване на достъпна цена.
      Toва е последно поколение апарат на Yperion France. Апликаторът работи с ксенонова лампа – най-съвременният източник на светлина, с водоохлаждане лампата се нагрява най-много до 35 градуса. Тази температурата е по-ниска от температурата на тялото и това го прави изключително безопасен за кожата и е един от патентите на марката.
L600
      С развитието на цивилизацията космената обвивка на човешкото тяло престава да изпълнява първостепенната си функция – да предпазва от набезите на външните влияния. В преследване на хармонията малките издайничета на далечната връзка с някои животински видове всяват все повече смут. За мнозина отърваването от нежеланото окосмяване се е превърнало в безмилостен поход без оглед на методите и средствата. Имайки привилегията да живеем във века на високите технологии решението е доста по-просто и ефикасно: използване на светлинната енергия.
      Фотоепилацията редуцира окосмяването по лицето и тялото – метод, който е съвременен и резултатен. Не причинява изгаряния и белези и нещо много важно: предпазва от псевдофоликулити - завиване на косъма и вбиването му в кожата, което се получава често при кола-маска или бръснене. Апаратурата от ново поколение позволява третиране на различни части от тялото при всички типове кожа.
        Какъв е механизмът?
      Светлина със специфична дължина на вълната действа на принципа на фототермолизата. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите) и се трансформира в топлинна, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява косменият фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.
Космен фоликул
      Повтарянето на процедурата се налага от факта, че само космите във фаза на растеж се повлияват по време на процедурата, т.е. стига се до унищожение на космената луковица. Трябва да се знае, че космите имат три фази на растеж, които се сменят през различни периоди от време в различните части от тялото и процедурата повлиява само на космите в една от фазите на растеж (анагенната), в която коренът на косъма е добре оформен. Броят на необходимите процедури е различен за различните зони, тъй като продължителността на активната фаза е различна в различните части на тялото.
      Фотоепилацията е безболезнена - оставя само усещане за слабо щипване, което е бързопреходно. При много чувствителни кожи или зони е възможно леко поруменяване, което изчезва напълно след около час.
        След първата и всяка последваща процедура има три съществени резултата:
Процедура Фотоепилация
      След първата и всяка последваща процедура има три съществени резултата:
        – напълно спиране на растежа за 30 - 50 дни в цялата обработена зона;
        – нарастващо разреждане;
        – намалена жизненост на отново порасналите косми (тънки, бледи).
      Появата на нови косъмчета е с периодика от 1 - 2 до 3 месеца, но и това е строго индивидуално и се влияе от комплекс от фактори. При нормална реактивност на кожата с 6 - 10 процедури се постига трайно спиране на растежа за 80 - 90% от окосмяването.
      Фотоепилацията е единственият засега съвременен и ефикасен метод за отстраняване на нежелано окосмяване. Предпочитан е заради удобството и бързината на работа и намира все по-широко приложение в ежедневната практика.
      Фотоепилацията е безболезнен и бърз метод за отстраняване на нежелани косми по тялото и лицето. Има изключително полезно въздействие върху зоните, в които се появяват "врастнали" или "обърнати" косми. Фотоепилацията унищожава тези косми, след което кожата ги избутва на повърхността и проблемът се премахва. Особено препоръчителна е фотоепилацията за мъже, при които след бръснене се възпаляват космите.
        Има ли противопоказания фотоепилацията
      Процедурата е подходяща за лицето, и за всички части от тялото, където има нежелано окосмяване. Няма забранени зони за третиране и може да се прилага както при жени, така и при мъже. Това е може би единственият апарат, с който може да се работи и по интимните части на човек - и при мъжете, и при жените. Със сигурност няма да ги изгори. Работи се с гел, който охлажда кожата и провежда светлината много лесно.
        Има ли нужда след процедура от допълнителна козметика
      Може да се използва овлажняваща козметика за след слънце, която успокоява кожата. Но това ви го правят още в салона.


        Кои са трите уникални предимства на SPL?
      На първо място, безопасност, гарантирана чрез водно охлаждане и максимална температура на нагряване 35 градуса. Лампата свети много по-дълго от всеки IPL – 45 милисекунди. Така дълбоките косми се повлияват, когато лапмата свети по-дълго и ги унищожава.
      Второ - достъпно като цена. Лазерите също имат своето място, но с тях е доста по-скъпо.
      Трето - чрез SPL на практика клиентите ходят през цялото време без нежеланото окосмяване. Не като при кола маската.
        Може ли да сравним SPL апарата с качествата на лазерната епилация?
      Уместно е такова сравнение от гледна точка на принципа на работа. И този апарат, и лазерите работят чрез селективна фототермолиза. Голямата разлика между SPL aпарата и лазера е в това, че тук обработваме 5 см2 наведнъж, докато при лазера 5 мм2 се обработват с един импулс, което е доста по-бавно. Лазерът унищожава само космените фоликули, които са живи, докато SPL освен тях, стимулира и рест-фоликулите да израснат като при повторение на процедурата унищожава и тях.
DIXON © 2009 - 2018
Назад към съдържанието | Назад към главното меню