Кола маска - салон ЕНИГМА

Go to content

Main menu:

Кола маска

Услуги
Зона
Цена
· Горна устна ·
Дами3 лв.
· Брадичка ·
Дами3 лв.
· Лице ·
Дами10 лв.
· Бикини линия ·
Дами7 лв.
· 1/2 ръце ·
Дами10 лв.
· Цели ръце ·
Дами12 лв.
Господа
15 лв.
· Вежди ·

Дами5 лв.
Господа
6 лв.
· Подмишници ·
Дами6 лв.
Господа
8 лв.
Зона
Цена
· Гърди ·
Господа15 лв.
· Гръб ·

Господа20 лв.
· Седалище ·
Господа
8 лв.
· Интим ·
Дами15 лв.
· 1/2 крака ·
Дами12 лв.
· Цели крака ·
Дами20 лв.
Господа
25 лв.
· Кръст ·
Дами7 лв.
Господа
8 лв.
· Корем ·

Дами6 лв.
Господа
10 лв.
         Един от начините за премахване на неприятното окосмяване е с кола маска.
      Кола маска може да се прави на почти всяка част от тялото: лице, ръце, гърди, корем, крака и интимни части. Обикновено най-болезнено е там където кожата е най-нежна. Ако си правите процедурата за първи път, най-добре се оставете в ръцете на опитен козметик, вместо да разчитате на приятелка.
      Салон ЕНИГМА работи с висококачествена италианска кола маска подходяща за всеки тип кожа. Температурата на кола маската е близка до телесната, като се работи с еднократни ленти, което прави процедурата по-хигиенична и безопасна. Терапията завършва с нанасяне на етерично масло за възстановяване комфорта на кожата.
         Как действа кола маската?
      При редовни процедури косъмчетата осезаемо намаляват. Кола маската изкоренява косъма и на него са му необходими седмици, за да израсте наново.

         Странични ефекти!
      Неприятен момент е, че могат да се получат подкожни косми. Това се случва, когато косъмчето не може да пробие дермата и остава под нея. С този проблем може да се справите използвайки някой ексфолиращ продукт. Понякога след кола маска може да се появи радразнение на кожата, затова не е препоръчително след процедурата да се използват дезодоранти или агресивни сапуни. Ако случайно се изцапате с кола маска или е останала по кожата, най-лесният начин да се отстрани е с бебешко олио или зехтин. Препоръчително е малко преди или по време на менструация, дамите да не се подлагат на процедурата.
DIXON © 2009 - 2018
Back to content | Back to main menu